------------- ------------- ------------- -------------
a -------------------------------- d------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ twfb

2% ... sau ...

'Cum poti ajuta beneficiarii serviciilor noastre'

in TREI pasi simpli

Formularul 200 -> ---------------------------------------------------------------------------- Formularul 230 ->

Gestul dumneavoastra conteaza!!!!

Persoane fizice
Puteţi sprijinii proiectele noastre fără ca aceasta să afecteze bugetul dvs. Codul Fiscal în vigoare vă permite să direcţionaţi 2% din impozitul Dvs. pe venitul global către Centrul de Resurse Educationale si Psihosociale (CREPS), sprijinindu-ne astfel în realizarea misiunii noastre.

Ce trebuie să faceţi? Este simplu. Descarcaţi Formularul 230 de pe site-ul nostru, secţiunea 2%.
Formularul este precompletat cu datele fundaţiei noastre. Dumneavoastră veţi completa numai la punctul I – DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu adresa exacta şi CNP-ul. După ce aţi semnat în căsuţa: Semnătură contribuabil şi aţi pus data, aţi terminat.
Formularul este gata pentru a fi depus la Administraţia fiscală de care aparţineţi. Pentru a vă uşura munca, venim noi la dumneavoastră şi vom depune noi formularul la Administraţia fiscală.
Dacă aveţi doar venituri din salarii, completaţi Declaraţia 230. Dacă aveţi venituri din alte surse, completaţi punctul III din Declaraţia 200.

Important! Suma corespunzătoare pentru 2% din impozitul dumneavoastră, va fi calculată de către organele fiscale! Prin această direcţionare a 2% din impozitul Dvs. pe venitul global nu veţi avea cheltuieli suplimentare. Dvs. aţi plătit sau plătiţi impozitul pe venitul global către bugetul de stat. Din această sumă, achitată de dvs., 2% va ajunge la organizaţia non-profit aleasă de Dvs.

Important! Puteţi opta doar pentru o singură organizaţie nonprofit.

Sperăm ca aceasta să fie Centrul de Resurse Educationale si Psihosociale (CREPS).

Persoane Juridice
Persoanele juridice pot sprijini activitatea Centrului de Resurse Educationale si Psihosociale (CREPS) pe baza unui contract de sponsorizare. În acest fel, puteţi beneficia, conform prevederilor Codului Fiscal, de diminuarea impozitului pe profit cu suma corespunzătoare sponsorizării (credit fiscal).
Temei legal: Art. 31 din Codul Fiscal (Legea nr.571/2003):
(4) Contribuabilii care efectuează sponsorizări si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele conditii: a) sunt în limita a 3 % din cifra de afaceri; b) nu depăsesc mai mult de 20 % din impozitul pe profit datorat. (Exemplu : impozitul datorat la stat 10 milioane, sponsorizaţi CREPS cu 2 milioane şi veţi plăti statului doar 8 milioane).

Nu vă costă nimic să fiţi alături de o asociaţie care ştie, vrea şi lucrează în folosul comunităţii.

 
Contact:
Sediu Social:
Constanta, Str. 23 August, nr 12
Adresa de Corespondenta:
Constanta, Str. Horia Agarici, nr. 1,
bl. 23A, Sc. B, Ap. 39
Telefon/Fax: 0341/800 133
Mobil : 0731/335 658
0766/424 342
Email : office@creps.ro
Website : www.creps.ro