ACASA DESPRE NOI PROIECTE PARTENERI BLOG (in curand)
 
-------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- fb

Cine suntem...

Centrul de Resurse Educationale si Psiho-Sociale Constanta (CREPS Constanta) a aparut in primavara anului 2011, ca raspuns la teoretizarea excesiva a vietii socio educationale din Romania. Avand ca scop sustinerea si imbunatatirea activitatilor educationale si psiho-sociale pentru copii, tineri si adulti, in concordanta cu legislatia in vigoare si cu cele mai bune practici din Uniunea Europeana, personalul asociatiei se focalizeaza pe dezvoltarea si implementarea unor programe de educatie non formala prin intermediul animatiei, coaching-ului, programelor de formare, seminariilor, consultantei si workshop-urilor.


Viziunea asociatiei este: O societate “sanatoasa” cladita pe promovarea valorilor adevarate si a unei educatii de calitate. 

 

Misiunea asociatiei este: Promovarea beneficiilor educatiei non formale ca mijloc de dezvoltare personala prin valorizarea si activarea resurselor intrinseci.

  • Presedinte
  • Director Executiv
  • Departament Animatie
  • Departament Tineret si Relatii Externe
  • Colaboratori

Mirela Fraico

Mirela este membru fondator si presedintele ales al asociatiei.
Avand ca domenii de interes marketingul si achizitiile publice, experienta practica de peste 15 ani in domeniu reprezinta garantia calitatii serviciilor furnizate si a profesionalismului ei. Formator acreditat in educatia adultilor si specialist in informatiazarea mangementului proiectelor, Mirela este membra a Asociatiei  Specialistilor in Achizitii Publice din Romania (ASAPRO).

 

 

Ludovic Fraico

Luigi este membru fondator si Directorul executiv al asociatiei.
Avand ca domenii de interes managementul de proiect, managementul organizational si asistenta psiho-sociala, a implementat si manageriat peste 25 proiecte cu finantare nationala si internationala. Este formator acreditat si a sustinut sesiuni de formare a adultilor in peste 30 de judete ale tarii pentru mai mult de 1.500 participanti.

 

 

Catalin Dorcu

Catalin este Coordonatorul Departamentului de Animatie.
Avand ca domenii de interes animatia socio-educativa si voluntariatul, experienta practica de peste 13 ani in domeniu, atat in Romania (8 ani), cat si in Italia(5 ani), reprezinta garantia calitatii serviciilor furnizate si a profesionalismului lui.
Formator acreditat si animator socio-educativ.

 

 

Ciprian Fraico

Ciprian este Coordonatorul Departametnului de Tineret si Relatii Externe.
Avand ca domenii de interes voluntariatul, cu precadere cel extern, experienta practica de peste 6 ani in domeniu, reprezinta garantia calitatii serviciilor furnizate si a profesionalismului lui. Are la activ mai mult de 10 proiecte internationale si o multitudine de cursuri si proiecte interne.

 

 

Alina Elena Bondari

Alina a studiat la Facultatea de Arte - Specializarea Artele Spectacolului de Teatru.
Avand ca domenii de interes animatia socio-educativa si teatrul, experienta practica de peste 6 ani in domeniu, reprezinta garantia calitatii serviciilor furnizate si a profesionalismului ei.
In prezent lucreaza ca actrita si ca animator socio-educativ.

 

Marian Anca Eleonora

Anca este consilier juridic si s-a speciaizat in domeniul administrativ, comercial si al relatiilor de muncă.  Formator acreditat CNFPA, a asigurat managementul juridic a doua proiecte finantate prin POSDRU.

 

Barbu Nicoleta

Nicoleta este economist si s-a specializat in evaluarea intreprinderilor, managementul financiar al proiectelor finantate prin POSDRU si in auditul financiar. Este formator acreditat in educatia adultilor, mediator si face parte din Camera Consultantilor Fiscali din Romania si din Camera Auditorilor Financiari din Romania.

 

Stefanica Marius


Marius este ecoomist si s-a specializat in domeniul analizei financiare, al evaluarii si dezvoltarii economice locale. A coordonat mai multe proiecte privind elaborarea strategiilor de dezvoltare durabila locala. Este formator in domeniul educatiei adultilor. Isi desfasoara activitatea in regiunile de dezvoltare Bucuresti – Ilfov, Sud Muntenia si Sud Vest Oltenia.

 

Stefanica Miruna


Miruna este economist si s-a specializat in managementul financiar al organizatiilor, marketing si organizare evenimente. A coordonat mai multe proiecte privind elaborarea strategiilor de dezvoltare durabila locala. Este formator in domeniul educatiei adultilor. Isi desfasoara activitatea in regiunile de dezvoltare Bucuresti – Ilfov, Sud Muntenia si Sud Vest Oltenia.

 

Negutu Nina


Nina este psiholog, manager proiect si formator in educatia adultilor.
Avand ca domenii de interes psihologia educationala si educatia parentala, a sustinut cursuri de formare a adultilor in peste 30 de judete ale tarii.

 

 

 

 
Contact:
Sediu Social:
Constanta, Str. 23 August, nr 12
Adresa de Corespondenta:
Constanta, Str. Horia Agarici, nr. 1,
bl. 23A, Sc. B, Ap. 39
Telefon/Fax: 0341/800 133
Mobil : 0731/335 658
0766/424 342
Email : office@creps.ro
Website : www.creps.ro